Bra att veta inför besöket på Polikliniken

Boka tid på 0224-13551

För att boka tid hos oss ringer du till vår reception på telefonnummer 0224-13551, växeln är öppen måndag – fredag kl 8-17. Har du vägarna förbi kliniken är du självklart välkommen in för att boka en tid! När du bokar en tid är det viktigt att du själv kan vara med vid besöket. Det är av största vikt att veterinären kan få svar på frågor om djurets symtom och vanor samt att du som djurägare kan hålla och hantera ditt djur så att det kan undersökas på lämpligt vis.

När du kommer till oss

Anmäl dig alltid i receptionen innan du sätter dig i väntrummet, annars vet inte veterinären eller sköterskan du ska träffa om att du har kommit.

Minska smittspridning

Har ditt djur hosta, klåda, feber, kräkningar, diarré eller andra tecken på infektionssjukdom är det viktigt att du lämnar djuret i bilen när du går in och anmäler dig i receptionen. Du får då vidare information om vart du ska ta vägen för att risken för spridning av sjukdom ska vara så liten som möjligt.

Betalning

På vår klinik betalas besöket innan du och ditt djur åker hem igen, antingen kontant, med kort eller med swish. För djur som är försäkrade kan vi erbjuda direktreglering med försäkringsbolaget, för denna service tar vi ut en avgift på 150 kr. Kom ihåg att ha med dig ditt djurs försäkringsnummer om du vill utnyttja direktreglering.

Är du uppfödare?

För dig som är registrerad uppfödare har vi rabatterade priser på vaccination, besiktning och id-märkning av valpar och kattungar. Är du ny uppfödare eller ny som kund hos oss tar du med dig ditt registreringsbevis vid besöket så lägger vi in det i din journal.