Välkommen in i vår butik!

I vår butik kan du köpa veterinärfoder från Hills och Royal Canin. Vi har ett brett sortiment av såväl friskfoder som foder för specifika åkommor. Saknar ni något i Hills eller Royal Canins sortiment så kan vi ofta ta hem på beställning, prata med personalen för mer information. Vi har även ett stort utbud av receptfria läkemedel, kosttillskott och vårdande produkter.

Hundfoder och kattfoder

I vår stora butik säljer vi foder och djurvårdsartiklar. En stor del av vårt utbud är så kallade ”sjukfoder” vilka lämpar sig till patienter som lider av olika sjukdomar – allt från allergier till urinvägsproblem. Vi har också ett brett utbud av ”friskfoder”, d.v.s. bra foder till hundar och katter som inte behöver ett speciellt anpassat sjukdomsfoder. Vi säljer foder från bland annat Royal Canin och Hill’s.

Djurvård

När det kommer till djurvårdsartiklar hittar Du bland annat ett flertal olika schampon, fodertillskott av olika slag, lugnande feromonpreparat, öronrengöringsmedel och mycket, mycket mer!

Vet Du vad du ska ha är Du välkommen att botanisera fritt bland våra varor, är Du osäker på vad Du behöver – tveka inte att fråga vår personal, vi finns där för att hjälpa Dig!

Våra Tjänster

Operation

Vi har en modern operationsavdelning med gasnarkos och avancerat övervakningssystem.

Akutfall

Vi tar emot akutfall i mån av tid. Ring alltid innan för att höra om vi har möjlighet att ta emot er.

Butik

Liten men välsorterad butik dit även djuren är välkomna.

Ultraljud

Vi erbjuder ultraljudsundersökningar såsom dräktighets-, hjärt- och bukultraljud.

Vaccinationsdropin

Tisdagar kl 15-17, enbart för vaccination.

Lab

Eget laboratorium med biomedicinsk analytiker.

Tandmottagning

Vi har en nyrenoverad och välutrustad tandavdelning med gasnarkos, avancerat övervakningssystem och tandröntgen.

Poliklinik

Hos oss kan du få hjälp med ditt djurs sjukdomar och med förebyggande åtgärder. Vi kan hjälpa till med allt från enklare undersökningar till medicinska utredningar.