Läs om våra tjänster

Tänder

Tänder
Vi är måna om att ditt djur har en god munhälsa. Hundar och katter visar inte alltid att de har tandvärk men de har lika ont av tandskador och infektioner i munhålan som vi människor har.

Poliklinik

Poliklinik
Hos oss kan du få hjälp med ditt djurs sjukdomar eller med förebyggande åtgärder.

Akutfall

Vi har ingen akutmottagning, men vi tar gärna emot akutfall i den mån vi har tid och möjlighet. Råkar ditt djur ut för akut sjukdom – ring oss så hjälper vi dig, antingen hos oss eller genom hänvisning till annan veterinär.

Operation

Operation
Operationsavdelningen har efter flytten fått mycket större resurser med välutrustade lokaler och ny teknisk utrustning, gasnarkos och avancerat övervakningssystem. Vi utför alla operationer som inte kräver att djuret ligger kvar för eftervård.

Ultraljud

Ultraljud
Leg vet Lennart Nilsfors besöker oss varannan vecka på kliniken för att utföra ultraljuds-undersökningar.

Vaccinationsdropin

Från och med september 2021 så är drop-in öppet igen! På tisdagseftermiddagar kl 15-17 har vi drop-in för vaccinationer. Under denna tid är det bara att dyka upp, anmäla sig i receptionen och sedan vänta på sin tur. Pga covid-19 kommer all väntan att ske utomhus, så välj kläder efter väder både för dig och ditt djur. Priset för vaccination är reducerat på drop-in jämfört med bokad tid. Pga covid-19 kommer det nu endast att vara möjligt att betala med SWISH vid drop-in. Observera att vi endast tar emot vaccinationer under drop-in, för andra ärenden är det bokade tider som gäller!